آخرین خبرها
خانه / صفحه اصلی / مهم ترین ضرر نمکهای تصفیف شده: اختلال عبور الکترولیتها از دیواره ی سلول

مهم ترین ضرر نمکهای تصفیف شده: اختلال عبور الکترولیتها از دیواره ی سلول

اختلال عبور الکترولیت ها از دیواره ی سلول با مصرف نمک تصفیه شده
در دیواره ی سلولهای بدن ما بر حسب نوع و عملکرد سلولها بین ۳۰۰ تا ۵۰۰۰ عدد پمپ سدیم – پتاسیم وجود دارد که این پمپ ها با مصرف دائمی انرژی، یون های سدیم را از داخل سلول به سمت خارج و یون های پتاسیم را از سمت خارج سلول به سمت داخل هدایت می کنند، تا اینکه میزان یون سدیم در خارج سلول به ۱۴۲ میلی اکروالان در لیتر و در داخل سلول به ۱۰ میلی اکروالان در لیتر و همچنین میزان یون پتاسیم در خارج سلول به ۴ میلی اکرولان در لیتر و میزان یون پتاسیم در داخل سلول به ۱۴۰ میلی اکرولان در لیتر برسد. به علاوه با مکانیسم های جابجایی دیگر میزان یون کلر خارج سلول به ۱۰۳ میلی اکروالان در لیتر و میزان یون کلر داخل سلول به ۴ میلی اکی والان در لیتر می رسد. حال ببینیم وقتی نمک تصفیه شده بدون کلسیم، پتاسیم، منیزیم و … مصرف می شود، با افزایش ناگهانی سدیم و کلر خارج سلولی چه اتفاقی برای سلولها می افتد:
چون پمپ های سدیم – پتاسیم باید یون سدیم را با مصرف انرژی از سلول خارج نمایند، لذا با افزایش یکباره ی یون سدیم در خارج سلول، میزان بیشتری انرژی برای غلبه بر گرادیان غلظت لازم می شود و در نتیجه احتباس نسبی یون سدیم داخل سلولی بوجود می آید و این احتباس اختلاف شارژ الکتریکی داخل و خارج سلولی را و نهایتاً عملکرد سلولی را مختل می نماید که خود می تواند منشأ بروز بسیاری از بیماریها در اعضای مختلف بدن باشد.

بطور مثال؛ در مغز می تواند موجب کاهش آستانه تحریک پذیری شود و یا در سیستم عروقی موجب انقباض وسیع عروق محیطی و فشار خون شود، ولی وقتی فرد از نمک متعادل طبیعت استفاده می نماید، بعلت وجود سایر عناصر در کنار سدیم و کلر این اثرات سمی یون سدیم و کلر در خارج سلول تعدیل می گردد و سلولها در یک محیط متعادل می توانند به عملکرد طبیعی خود ادامه دهند، مسلماً هر جا بشر با دخالت های نابجای خود دست به تغییر شرایط طبیعی زده موجب بروز بیماریهای فراوانی در بدن شده است که از جمله می تواند چند نمونه را ذکر کرد:
۱- سفید کردن شکر سرخ که نزدیک ترین ترکیب به عسل است توسط اسید های قوی، که شکر سرخ دارویی را به شکر سفید سمی تبدیل می نماید.
۲- جدا کردن سبوس از آرد طبیعی سبوس دار که باعث کمبود ویتامین های گروه بی و بیشتر شدن احتمال اختلالات عصبی و همچنین بروز بیشتر بیماری دیابت می گردد.
۳- تبدیل کردن نمک طبیعی دارای ید، روی، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، سدیم و کلر به نمک تصفیه شده ی خالص حاوی سدیم و کلر و اضافه کردن ید صنعتی به آن!!؟ و تبدیل یک ماده ی ضروری و حیاتی سلولها به یک سم سلولی که در تمام کتب پزشکی و بر اساس تحقیقات برای سلامت سلولی مضر شناخته شده است.
دکتر حسن اکبری
متخصص آسیب شناسی سلولی،

دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،
محقق و مدرس طب اسلامی ایرانی

 

درباره‌ی طب نبوی

حیدر رحمانپور متولد1345 لیسانس زبان و ادبیات عرب پژوهشگر طب نبوی ، مشاور تغذیه قرآنی دارای گواهینامه طب سنتی وکارور گیاهان دارویی . عضو موسسه تحقیقات حجامت ایران

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد


پنج + 4 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

بالا