آخرین خبرها
خانه / صفحه اصلی / پرهیزات و توصیه کلی برای همه بیماران

پرهیزات و توصیه کلی برای همه بیماران

پرهیزات کلی برای تمام بیماران

انواع سس، کنسرو، فست فود مثل پیتزا، سوسیس، کالباس و.. . نوشابه، رب گوجه فرنگی کارخانه‌ای، ماکارونی، کاکائو، قهوه، شکلات، چیپس، پفک، غذاها و تنقلات خیلی شور و تند و ترش و چرب و حبوبات نفاخ برای معده‌های حساس و گازدار، چای بالاخص برای کسانی که مشکل معده دارند. آب یخ، همراه با غذا و بلافاصله بعد از غذا آب خوردن، گوشت گاو و گوساله، ته دیگ، پیاز و سیر خام و پرتقال و نارنگی (برای معده‌های حساس)، غذاهای مانده و فریز شده، غذاهای خمیری و سرخ کردنی. آب خوردن در شب ما بین خواب.

توصیه‌ها

قبل و بعد از هر وعده غذایی کمی نمک طبیعی (دریایی) چشیده شود. در صورت تشنگی نیم ساعت قبل از غذا و یک ساعت و نیم بعد از غذا آب میل شود و در هنگام غذا خوردن آب و مایعات میل نشود بهتر است. مویز هر صبح ۲۱ تا ۳۰ عدد تا ۱ ماه میل شود. برای کسانی که کم خونی دارند ۴۰ تا۵۰ تا مویز را از شب در سرکه انگور خانگی خیسانده و روز بعد شیره آن را گرفته و در طول روز با نوشیدنی‌ها، نان و غذا میل شود. خاکشیر ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری صبح ناشتا با آب جوش ولرم شده میل شود و تا ۱ ساعت بعد چیزی میل نشود. (برای غیر دیابتی‌ها با کمی نبات یا شکر یا عسل مصرف شود)

سوپ جو با سبزیجات و جوانه‌ها و …. + آبغوره و روغن زیتون

سالاد هویج + کاهو + روغن زیتون

در صورت مصرف ماهی حتما با مصلحات و بعد از آن هم خرما میل شود. روغن مالی بدن با روغن بنفشه و خوردن نان و عسل طبیعی و نوشیدنی روزانه آب و عسل و لیمو ترش ولرم اگر نتوانستند خنک میل شود.

به جای روغن نباتی جامد و مایع معمول در بازار از روغن‌های طبیعی نظیر کنجد، زیتون، هسته انگور و یا روغن حیوانی طبیعی استفاده شود. می‌توان شیرینی‌های طبیعی مانند عسل، شکر سرخ، شیره انگور، مویز، توت خشک، کشمش را جایگزین قند شیرینی‌های مصنوعی کرد.

همچنین شیره‌های گیاهی مانند شیره بادام، شیر گردو، شیر پسته، شیر خرما و یا شربت‌های طبیعی نظیر شربت عسل با آب لیمو ترش تازه، عرق بهار نارنج، شربت شاه‌توت و …. و انواع دم کرده‌های گیاهی سنتی مناسب با طبع و مزاج جایگزین خوبی برای آب میوه‌ها و نوشیدنی‌های صنعتی می‌‌‌باشند. توصیه می‌‌‌شود به جای استفاده از غذاهای مانده، بیات و فریز شده از سبزی‌های خشک کرده و یا گوشت و غذاهای تازه استفاده شود. برای استفاده بهتر از غذاها و مصلحات آنها کتاب تغذیه در طب ایرانی، اسلامی مطالعه شود.

 

منبع : سایت کیمیا مهر طب

 طب نبوی :

 علاوه بر موارد فوق کلیه بیماران  باید از عصبی شدن و یبوست  به شدت پرهیز کنند . زیرا زمینه ساز  و تشدید کننده   همه بیماریها می باشد .

همچنین توصیه می شود  از خو راک تلبینه  و معجون جوانه گندم بیشتر استفاده شود.

درباره‌ی طب نبوی

حیدر رحمانپور متولد1345 لیسانس زبان و ادبیات عرب پژوهشگر طب نبوی ، مشاور تغذیه قرآنی دارای گواهینامه طب سنتی وکارور گیاهان دارویی . عضو موسسه تحقیقات حجامت ایران

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد


− شش = 2

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

بالا